Målene er allerede nådd!

Nå tør jeg endelig å drømme stort nok fordi jeg vet at det ER oppnåelig!


Livet mitt har blitt renovert, og inneholder nå mer enn noen gang! Målene er allerede nådd ++ flere som har blitt til på veien når jeg nå tør å drømme stort nok! Du må være 100% forberedt på å jobbe med målene dine. Skal du ha resultater må du jobbe for de, enkelt og greit.

Klin på! Du har ingenting å tape! Det er mye penger akkurat der og da, men tro meg, det er verdt hver eneste krone!

- Mariann Furali

Det beste valget jeg noen gang har gjort!


Jeg bare ventet på å få muligheten til å søke om å få være med!Jeg har nådd hovedmålet mitt dette året, har igjen noen delmål for å kunne toppe hovedmålet helt. Og det vil jeg klare å nå!

Dette har gitt meg en helt ny innsikt i hvordan jeg kan sette meg mål, jobbe med mål, nå mål og skape gode endringer i eget liv. Du lærer å kjenne igjen selvsabotasje, som gjør det lettere å ikke gi opp underveis.

- Tone Marianne Fagerheim

Jeg har nådd målene mine! Har gitt meg en utvikling jeg ikke kunne drømt om..


Dette har endret meg på en grunnleggende måte. Jeg har fått tilbakemeldinger, fantastiske verktøy og en god oppfølging. Et sted å møtes og vokse der jeg kan være helt åpen og dele ting jeg aldri kan dele med andre. En forståelse og et samhold som er helt unikt. Jeg har nådd målene mine. Jeg har jobbet intenst med meg selv gjennom god veiledning, unike verktøy, personlig oppfølgning, fantastiske kurshelger og fb gruppa.

GJØR DET ! Det vil være den aller beste investeringen du kan gjøre!

- Eli Kristensen

Det var spennende , lærerikt, fantastisk

Anbefales! Vår bedrift har hatt kurs med Hedmark Hypnoterapi. Det var spennende , lærerikt, fantastisk og ikke minst gøy ! (ikke alle kurs har vært det tidligere).

- Thomas Voldmo, Fagmøbler


Allerede no kjenner eg ein forskjell!

Anbefaler kurs - Eg elska det at det IKKJE var graving i vonde erfaringer og gørr fra fortida – men, at det gjekk direkte på løysning! At det var så positivt lada. Tusen takk for at du gav meg verktøy til at eg ENDELIG kan få føle på ro i sinnet! Evig takknemlig!

-Tove Stavland


Ble røykfri på 3 timer!

Nyter lange drag frisk luft og stresser mindre enn noen gang. Slipper å bruke tid på å finne tid til en sigarett. Herlig! Tusen takk til Anne på Hedmark Hypnoterapi. Den stolen de har der er vanvittig god, og Anne er bedre å lytte til enn en programpost på radio med Kari Slaatsveen :)

Per Cato Risberg, radio Exact


Jeg har hatt mitt
beste år!

Livet mitt har blitt mer innholdsrikt og 'ekte'. Det å være i en gruppe med så supre damer hvor vi 'prater' samme språk har vært helt unikt og ubeskrivelig fint. Det dannes evig vennskapsbånd.

Tilgjengeligheten til hjertevarme Anne har betydd alt for å få resultater. Hun har raust gitt av sin enorme kunnskap. Gitt oss dypere 'verktøy' for selvinnsikt, og for å se sammenhenger. Det å bli 'dytta' på og få direkte oppfølging betyr alt.Med den nye kjennskapen til meg selv står jeg stødigere. Det blir en ro i meg selv for jeg har 'knagger', verktøy og teknikker å ta i bruk for å komme videre.

Jeg ser 'bakgrunnen' og kjenner mine styrker/svakheter. Jeg står helt klart bedre rustet til å nå videre mål. Jeg føler meg sterkere og tryggere!

- Line Marita Lie


Det har vært lifechanging
for meg!

Jeg har nådd hovedmålene mine med å få supergod selvfølelse, og se hva som er livsdrømmen min og hvordan jeg skal jobbe for å oppnå den! Det er en fantastisk herlig og energifull følelse! 


Jeg har fått en herlig, ny, tryggere og gnistrende energi! Omgivelsene mine forandrer seg i positiv retning fordi jeg er mye mer tydelig og trygg i meg selv! Jeg har blitt mer effektiv og avslappet i hverdagen. Nå skal jeg leve livet mitt!

Nå tør jeg og klarer å ta valg som gjør at jeg hver dag kommer nærmere og nærmere drømmen min, det er helt fantastisk!! Beste investeringen jeg har gjort! Gjør det! Hopp i det! Ingenting å vente med!

Dette er en UNIK og EKSKLUSIV mulighet til å få det livet du alltid har ønsket deg! 

- Wenche Klokkernes Øren

 Den beste gaven du kan gi deg selv!


Anne er veldig dyktig og har svar og løsninger som passer akkurat DEG - hun øser av kunnskapen sin og gir hver og en utfordring, trygghet og veiledning for å nå målene sine.  Det er spennende , utfordrende og gir deg et skikkelig løft.

 Jeg har nådd så mange mål i løpet av året og har blitt trygg på at jeg klarer alt det jeg bestemmer meg for. Det er utrolig godt å endelig ha den følelsen! 

Var aldri i tvil om jeg skulle være med - måtte bare finne ut hvordan jeg skulle finansiere det før jeg takket ja. Den beste investeringen jeg har gjort!!

- Grethe Bakke

 Jeg trodde jeg visste mye om meg selv..

Anne har sett meg- virkelig sett MEG og trykket forsiktig på de knappene som har latt meg vokse. Jeg trodde jeg visste mye om meg selv, men i løpet av dette året har jeg fått mange aha opplevelser. Jeg gikk noen runder med meg selv før jeg valgte å søke.

Skulle jeg virkelig bruke så mye tid og penger på bare meg? Å jobbe i gruppe var for meg litt skremmende. Men denne måten å jobbe på har lært meg kjempe mye og jeg har blitt kjent med en gjeng med supre damer som jeg har blitt veldig, veldig glad i!

Den følelsen og styrken du sitter igjen med ved kursets slutt er virkelig verdt reisen du går igjennom. Du blir kjent med deg, slik du virkelig er!

- Stine Marie Blystad


Wow! For en helg- Så mye glede, energi og positivitet!

Det har virkelig påvirket meg! Jeg har allerede begynt å endre på ting og tatt tak i ting. Dette skal fortsette og vil derfor ha stor betydning for livet mitt!! Evig takknemlig. Wow! For en helg. Så mye glede, energi og positivitet! Anne er bare en helt rå dame som må oppleves. Og ikke minst dyktig i det hun driver med!

Kurset er jeg evig takknemlig for at jeg fikk delta på. Det er så kult å kjenne hjernen mer. Nå skjønner jeg hvorfor jeg tenker som jeg gjør! Så kan jeg bare le av egne tanker å skyve de til side. Kurset gjør noe med deg! Virkelig. Det er så vanskelig å sette fingeren på, men det gjør deg og livet ditt til et bedre sted!

- Miriam Moholdt Håkonsen

Kurset til Anne er et skikkelig kinderegg!

Var ikke det spor i tvil før påmelding! Valgte det faktisk også foran intet mindre enn 5 andre ganske så “har lyst til og burde vært på for morro, faglig utvikling og networkingens skyld”. Dette er et kurs hvor du får fokusere kun på DEG og ingen andre – hverken familie, venner eller alle de arbeidsoppgavene som er i kategorien burde, måtte og skulle gjort.

All innsikten du får i deg selv, på en nøktern og ærlig måte er sammen med de enkle verktøyene du kan ta med deg hjem et stort skritt mot et lykkeligere og mer ukomplisert liv. Kurset til Anne er et skikkelig kinderegg!

-Nina Beate Solberg Susegg


Hjertelig tusen takk!!

Sitter ved spisestuebordet etter frokosten og tenker tilbake til august 2012, etter et tannlege besøk i Elverum fikk jeg et innfall og fant fram til Hedmark Hypnoterapi.

Kort fortalt, etter å ha røkt 15 til 20 sigaretter daglig ( i perioder mye mer) fra 1978-79, så brukte jeg 3 besøk, så var det slutt. Har siden det ikke tatt eneste drag. 3-4 ganger i året kan jeg ennå brått få lyst på røyk men det varer kun noen sekunder, vekta har heller ikke økt vesentlig. 

- Sigurd Skogen


Effektive behandlingsmetoder

Dersom du ønsker å oppnå endringer i livet ditt, er det viktig at du velger en terapeut som kan gi deg best mulig hjelp.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hedmark Hypnoterapi. Deres to terapeuter er meget dyktige, og benytter moderne og effektive behandlingsmetoder. I tillegg til faglig dyktighet har de et inderlig og ekte ønske om å hjelpe mennesker som trenger hjelp.

- Ronny Hansen


Jeg har gått ned til sammen 7 kg, helt uten å gjøre noe som helst, føler jeg!

Det funker! Lydfilen er helt fantastisk!! Jeg hører på den hver morgen når jeg går til jobb. Det er så meditativt å gå, derfor er det en perfekt tid. Jeg har gått ned til sammen 7 kg, helt uten å gjøre noe som helst, føler jeg! 

Jeg beveger meg nok litt mer bevisst, og gir ikke opp så fort. :-) Tusen tusen takk!

- Jamie Siw Rognstad


 Det er umulig å gjennomføre kurset uten å bli positivt påvirket..

Tok kurset for 2. gang i år for å få repitisjon ☺ Anbefales! Kunnskapsrik og inspirerende kursholder som på en aldeles utmerket måte byr på seg selv og varierer måten stoffet slik at det virkelig går inn. Presentasjon av stoffet er lagt opp på en god og lettfattelig måte, og om man ikke sover gjennom kurset er det umulig å ikke bli påvirket til positive bevisstgjøringer og endringer i livet. Variasjonen i måten stoffet formidles på gjør at man er PÅ hele tiden.

Dette kurset er topp fordi jeg får anledning til å bli bevisst på meg selv og hva jeg trenger og lærer kraftfulle verktøy for å elske livet. Det er umulig å gjennomføre kurset uten å bli positivt påvirket.

- Kari E. Berget


Fantastisk helg, den beste jeg har hatt i mitt liv!

Har allerede anbefalt kurset til min datter og gode venninner. Jeg trengte hjernevask og verktøy til å bygge selvtillit/selvfølelse.

For meg et liv før og etter, og håper at flere kan få den følelsen og få noen verktøy de kan bruke i sine liv :)

Elsket gleden og den gode energien du utstrålte! Slik at helga ble en god mix av latter og tårer som kom langt inne i fra sjelen. At du formidlet å på en lettfattelig måte at det går an å endre livet sitt. Du hadde de ” rette nøklenetil min hjerne :) Fantastisk helg, den beste jeg har hatt i mitt liv!

-Linn-Marita Haugen

Anne er en ener, faglig kjempedyktig

Hun er ekte, morsom, men med dypt alvor i sitt budskap. Anne er en ener, faglig kjempedyktig, presis, både i tid og det å formidle.Hun er reflektert, og veldig humørfylt som i seg selv skaper glede og hygge, med herlige kommentarer.

Hun frembringer et budskap som absolutt alle på denne kloden sliter med i mer eller mindre grad, og er full av visdom. Pedagogisk er det meget bra lagt opp ( jeg er jo adjunkt i bånn… )

– Anne Kaas Iversen


Den beste helgen jeg noengang har hatt når det kommer til kurs og eventer..

Jeg har allerede anbefalt kurset videre :-) Fordi det gjør deg oppmerksom på en annen måte enn andre kurs. Dette var den beste helgen jeg noengang har hatt når det kommer til kurs og eventer. Til tross for at kontrollfreaken hadde undersøkt alt hun kunne finne av informasjon på forhånd, fikk jeg servert noe helt annet enn jeg forventet 

Dette var et kurs som virkelig rotet opp i hele følelsesregisteret, filleristet det og satte det sammen igjen fra scratch. Det har gjort at jeg har mye å tenke på og gå igjennom, og jeg er utrolig takknemlig for muligheten.

- Trine Marie Hovind


 Jeg har blitt glad i meg selv! Godtatt meg selv!

Har jeg råd? Hvordan komme dit? (det ordnet seg) Jeg har blitt friere!! Jeg har blitt glad i meg selv! Godtatt meg selv! Jeg har sluppet tak i fortida, jeg kan tilgi og sette fri! – både meg selv og de som har såret meg!Jeg er GLAD helt inn til margen! Utrolig sterke opplevelser – de sitter – uforglemmelige!

Det var tydeligvis akkurat dette jeg trengte nå! Jeg kjente på at livet mitt sto stille, manglet en indre motor, jeg var lei meg selv, såret og skuffet, kjente på mislykkethet… Andre sa jeg var dyktig, men det hjalp liksom ikke når jeg ikke trodde det selv!! Kurset har gitt at jeg har fått et helt nytt syn på meg selv, hvem jeg er og hvilke muligheter som ligger der!! Dette er noe alle trenger i vår hektiske og travle hverdag! TAKK TAKK TAKK!

-Randi Utne

Gir deg et nytt syn på deg selv som person, og er morsomt, lærerikt og givende..

Jeg mener absolutt alle kunne hatt godt av et slikt kurs. Det gir deg et nytt syn på deg selv som person, og er morsomt, lærerikt og givende.

 Jeg ser på meg selv som sterk, og en som kan. Før hadde jeg lite tro på meg selv, men heretter skal jeg satse! Leve livet fullt ut for meg selv! Jeg elsket all ny lærdom, hvor inspirerende kurset er, spennende kurs fra start til slutt, hvor ivrig jeg ble etter å komme igang med et nytt liv, at man får et nytt syn på seg selv, og ikke minst deg Anne! Du er virkelig et forbilde, blir glad av å være i samme rom som deg, ærlig og rett fram. Jeg elsket hele helgen!

- Marlene Håkonsen


 Kommer ut av helgen med et helt nytt syn på livet!

Jeg var litt i tvil, men tenkte dette var en fin ting å gjøre sammen med min datter som snart er voksen. Dette helgekurset kan anbefales på det varmeste. Det har gitt meg verktøy for å takle selve livet! Det å få hjelp til å sortere og rydde opp i et kaos av tanker og følelser er viktig.

Man ser nye muligheter og kommer ut av helgen med et helt nytt syn på livet. Det er så viktig at man har tro på seg selv og det man foretar seg, og dette kurset er fint for både selvutvikling og økt selvtillit. Utrolig bra fremføring av ei alle tiders og herlig dame. Jeg vil rose foredragsholderen som var faglig, saklig og veldig engasjerende å høre på. Med et så godt humør, god humor, masse latter og tydelig språk ble dette uforglemmelig.

Jeg elsker dette kurset fordi det hadde så bra faglig innhold, og det ga meg et verktøy for å ta vare på meg selv.
Det ga meg forståelse av hvor viktig jeg er som person og at jeg kan nå akkurat så langt jeg vil i livet. Det er ingen ting som er umulig.

-Nina Hivand


Får deg til å forstå hvordan du kan få mer, og VIL ha mer ut av livet ditt..

Kurset var lærerikt, inspirerende og morsomt. Viktig å ikke glemme seg selv i en hektisk hverdag, og kurset var en wakeup call. Jeg fikk en aha opplevelse av hvordan vi selv skyver oss inn i en krok, og slutter og ta plass, Anne er verdens herligste dame som på en liten stund får deg til å forstå hvordan du kan få mer, og VIL ha mer ut av livet ditt.

Når du er ferdig på kurset på søndag er det som du har en utømmelig kasse med verktøy, som du i tillegg vet hvordan fungerer.

Pluss at lattermusklene virkelig får kjørt seg i løpet av helgen! Anbefales på det sterkeste uansett hvor du er i livet <3

- Mette Sandbæk


Dette kurset kan virkelig føre til et FØR og ETTER!

Dette kurset kjente jeg med en gang en sterk magefølelse på at jeg skulle være med på. Anbefaler det til andre fordi dette kurset er så tydelig og konkret, med viktige verktøy som vi alle virkelig trenger for å ha det godt med oss selv. Det er så mange som strever med dårlig selvfølelse, og dette kurset kan virkelig føre til et FØR og ETTER!

Jeg elsker din energi Anne og din genuine omsorg for alle deltakerne. Du skaper en avslappende, trygg og god stemning som gjør at vi koser oss.

 -Tone Aanderaa


Jeg er et lysende eksempel på at hypnose virker

Jeg ble røykfri på 3 timer! Hadde prøvd alt men hver gang jeg prøvde sprakk jeg. Var skeptisk til om dette virket også. Det er mellom øra det sitter, både før, under, og etter. Jeg fikk trua på meg sjøl. Å slutte med røykinga ble begynnelsen på fortsettelsen på livet. En tid før og en etter! kom igjen! Sett strek! Begynn å se på deg sjøl med nye øyne i dag!

- Jens Bergh


Bred kunnskap innen hypnose

Anne og Grethe er to dyktige damer, med bred kunnskap innen hypnose og EFT. De vil hjelpe deg med å finne nøkkelen til å komme inn på riktig spor i livet. Vil du bli røkfri, gå ned noen kilo eller om du vil forandre på noe helt annet. Er du redd for eks. trange rom eller edderkopper, hjelper de deg villig med dette.  Jeg anbefaler Anne og Grethe på det sterkeste.

- Trude Oberg


Usedvanlig varm og dyktig utøver innen sitt fag

Anne Brenneng er en usedvanlig varm og dyktig utøver innen sitt fag. Jeg har hatt gleden av å kjenne Anne både som behandler og kollega i mange år nå og jeg kan varmt anbefale henne til alle som behøver hjelp med store og små prosesser. Jeg vet at hun tar sine klienter på alvor, at hun alltid er faglig oppdatert og at hun møter hver og en med en unik godhet og interesse.

- Cecilie Skjøren Hundvik, Solstadakademiet


Jeg lærte masse om meg selv 

Dette er et helt unikt og fantastisk kurs som alle og da mener jeg alle bør gå eller MÅ gå. Jeg lærte masse om meg selv og hvordan jeg skal bli meg igjen og ta vare på meg :) Det jeg elsket med dette kurset var at det finnes et kurs som tar for seg mitt indre, hva jeg eventuelt sliter med og at JEG må jobbe med meg selv med de verktøyene jeg fikk utlevert.

Du Anne er den første som har fått meg til å se, føle og reagere, gråte over hva jeg bærer på og hvem jeg alltid har vært, men jeg har mistet meg selv underveis, Du er den som hjalp meg å finne meg igjen. Trodde aldri jeg ville få oppleve dette og jeg skal bruke verktøyene du har utdelt til meg og bli glad i meg selv, stille opp for meg selv og heie på meg fordi jeg er bra nok som jeg er :) Tusen takk Anne du er en fantastisk dame som har hjulpet meg å få hodet over vannet og at jeg ser lys i tunnelen <3

-Heidi Schjønning


Man føler seg faktisk annerledes og bedre etterpå- Må oppleves!!

   Dette helgekurset har gitt meg så utrolig mye! Jeg kjenner veldig mange som ville hatt stor nytte og glede av dette kurset. Man lærer seg om hvordan hjernen og tankene fungerer og får med seg flere type verktøy og metoder som vil gjøre dagene og livet ditt så utrolig mye bedre!!

Jeg er så glad for at jeg var på dette kurset! Når noe i livet er vanskelig og butter i mot, er det veldig lett å ha alt fokus på dette. På kurset fikk jeg øynene opp over alt som faktisk er bra i livet og jeg lærte meg metoder og fikk med meg verktøy til å håndtere det som er vanskelig på en best mulig måte! Kursholderen (Anne) fikk fra første stund stemningen i rommet til å bli god og hun skapte en trygghet i gruppa. Nå etter kurset føler jeg meg takknemlig og glad for å ha vært der! Vanskelig å forklare, men man føler seg faktisk annerledes og bedre etterpå. Må oppleves!! Jeg vil anbefale dette kurset på det varmeste!!

-Marthe Lindstad


Fantastisk helg med masse super læring, mye latter, litt gråt og nye venner for livet

   Denne helgen ga meg helt nye redskaper å jobbe med, redskaper som jeg kommer til å bruke flittig og det kommer til å forandre mitt liv. Og jeg har fått en del ting på plass i hodet.

Dette har vært en fantastisk helg med masse super læring, mye latter, litt gråt og nye venner for livet. Jeg sitter igjen med nye flotte redskaper som skal være med å endre mitt liv og nye venner, snakk om dobbelglede. Anne er lett å forstå, sååå morsom og så hjertevarm, anbefaler alle dette kurset på det sterkeste.

- Line Sandbæk Hansen


Du kommer til å takke deg selv for at du gjorde det!!

Vil anbefale dette kurset til alle. Dette kurset har vært en “eye-opener” der vi har jobbet masse med oss selv i form av forskjellige øvelser.

Jeg har blitt bedre kjent med meg selv og øvelsene har gjort meg mer bevisst på hva jeg ønsker i på flere områder i livet.
Og dette gjør meg i stand til å være tydelig på hva jeg ønsker, som igjen gjør det lettere å oppnå det jeg vil. Anne har gitt meg mange nøkler og redskaper jeg skal benytte meg av fremover. Anne er ei sprudlende og inspirerende dame. Tror ikke det er mulig å være i dårlig humør i nærheten av hu derre der, den gode energien er smittsom :) Samtidig er hun tydelig og budskapet er lett å forstå. Denne helgen ble fylt med masse latter, noen tårer og mange aha-opplevelser.

Er du usikker eller i tvil om du skal delta, bare gjør det, meld deg på. Du kommer til å takke deg selv for at du gjorde det!!

-Heidi Skjold


Man må bare bli mer glad i seg selv etter denne kurshelgen!

Dette er et superduper bra konsept om jeg kan kalle det det! Vet om mange som skulle trenge å være med på dette kurset.Det jeg elsker med dette kurset er at man kommer ut av skallet som er veldig skummelt for mange, tørre å åpne seg for seg selv. Man må bare bli mer glad i seg selv etter denne kurshelgen!

Jeg lærte masse og fikk også bekreftelser på en del ting som allerede var på plass før kurset!
Og for en heerlig dame Anne er. Du vil elske henne fra første øyekast <3

-Irene Lillebråten Åhman


Kan gi deg et dytt i ryggen til å endre livet ditt..

   Du lærer mye om deg selv og får opp fokus på hva og hvem som er viktigst i livet ditt❤
Selvstyrkende og krever at du er ærlig og tro mot deg selv.

Kurset kan gi deg et dytt i ryggen til å endre på noe i livet ditt som ikke er som det burde være. Innholdet i kurset fenger hele veien og er interessant og gir en liten oppvåkning/ påminnelse til oss selv.

Jeg elsket kursholderens måte å fortelle og inspirere på!

 -Christine Mietle


Dette kurset får deg virkelig på andre tanker!

Anbefaler det varmt <3 Dette kurset får deg virkelig på andre tanker! Kan faktisk ikke komme på noe som ville gjort helgen bedre:) kanskje flere timer i døgnet!

Anne du er bare utrolig, fyrverkeri av en foredragsholder, alt var så godt forberedt, du trollbandt meg med tanker, innspill og finurlige løsninger :) Tankene mine er innom ideer og løsninger mange ganger i løpet av dagen :)

Teknikker som du delte er prøvet ut….og fungerer som bare det. Og som jeg koser meg når det funker :)

-Solveig Breivik


Uten tvil det beste og mest nyttige kurset jeg har deltatt på!

Helgen har gitt meg nytt mot og et realt spark bak! jeg er igang med nettkurset en ny start (som følger med) og har satt meg nye og større mål. For meg har denne helga gitt meg det jeg trengte for å ta tak. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk muligheten. Kunne ikke vært bedre slik jeg ser det. Du inspirerer meg Anne. Jeg kan på det sterkeste anbefale helgekurset.

Det har gitt meg ny innsikt i meg selv og mange nye verdifulle verktøy i "Verktøykassen" min. Anne er en fantastisk kursholder så hjertevarm og inspirerende, morsom, og veldig dyktig. En kurshelg med mye humor og ny lærdom. Det er uten tvil det beste og mest nyttige kurset jeg har deltatt på! 

- Anita Hagen


Går i dybden, fine verktøy, et folkelig språk, masse latter og glede, alvorlige temaer og en humoristisk snert!

Man finner ut ting om seg selv, får masse nyttige verktøy, glede, latter, gråt og masse herlig kunnskap om hjernen og man investerer i seg selv, noe som er dødsviktig <3 Lært masse nytt. Fått et bedre syn på meg selv.

Hentet fram ting jeg ikke trodde lå så dypt forankret i meg, og skal jobbe masse med dette. Jeg har lært at det ikke er farlig å gråte foran andre mennesker, jeg er ikke svak om jeg mister maska. Det var godt å få hentet barnet i seg. Jeg har sett viktigheten med å jobbe med kunnskap nå ikke bare vite det. Man må handle og det skal jeg :) <3 Full fokus på meg selv. Flotte skjønne mennesker, Blitt bedre kjent med MEG selv på en ærlig måte.

- Mona Iselin Lundby

 


Større energi kick skal du lete lenge etter! 

Har allerede anbefalt det videre. Det var så positivt, så tøft og så vanvittig mindblowing! Flott å være med lærevillige flotte mennesker, og fantastiske Anne.

Uken etter kurs var preget av "for mye Møllers tran", masse energi og glede, forståelse i møte med kolleger og andre. Og min beste venn har vært i fokus, og det vil hun fortsatt være. Latter og tårer, læring og deling, flotte kursdeltagere og fantastiske Anne. Du hjalp meg å finne min beste venn, henne hadde jeg savnet lenge. Og bøllegjengen fikk permisjon til fordel for gladgutta :) Større energi kick skal du lete lenge etter! Omprogrammering er aldri for sent.

- Anne Bente Vinar


Verktøy som verkeleg er nyttige til å lage varige endringar i livet

Eg var ikkje tvil, eg ante eigentleg ikkje kva det var i byrjinga, men kasta meg på det likevel. Dug ikkje uprøvd ;) Eg fekk veta det gjennom ei venninne som har ei venninne som hadde vore med på eit kurs tidlegare. Anbefales absolutt! Her får ein verktøy som verkeleg er nyttige til å lage varige endringar i livet.
 
Opplegget passa midt i blinken….sjølv om eg ikkje hadde lyst til å avslutte. Vanlegvis etter slike seanser er eg kjempesliten, men eg fekk, og har framleis, mykje energi. Nyttige verktøy som gjev deg varig endring; dersom DU vil. Her blir det opp til deg å definere og endre.

-Beate Stø


 

Jeg har lært utrolig mye fra denne helgen!

Denne helgen har vært fantastisk! Anne møtte meg med en varm og god klem som velkomst, bare det gjorde nok for å føle seg velkommen.

Hun har en FANTASTISK utstråling, og det hun sier stemmer bare så perfekt med meg som person- hun lever seg inn i det hun snakker om.

Hun VET hva hun snakker om. I tillegg er hun helt fantastisk flink til å ordlegge seg, finne andre måter å forstå et problem på. Til slutt må jeg få si at jeg ELSKER personligheten hennes. Jeg har lært utrolig mye fra denne helgen.

-Kathrine Hivand 

 


Fantastisk evne til å formidle, engasjerer!

Aldri i tvil!!! :) :)  Vil absolutt anbefale kurset!!! Din fanastiske evne til å formidle,engasjerer!

Fin variasjon mellom aktivitet, hypnoterapi, pauser. Takk for at du har vist meg at jeg er min beste venn,og må bli mer glad i meg selv!! Er redd positiviteten,optimisten må jobbe litt overtid framover!! :) Men positive som de er, så går det helt greit!! ;) <3

– Nina Bakke


Utrolig givende helg med masse positiv energi

En inspirerende og utrolig givende helg med masse positiv energi – og en strålende foredragsholder med ekte engasjement og herlig utstråling :)

Mange fine teknikker å ta med seg i hverdagen – og ut av komfortsonen.Jeg gleder meg til forsettelsen! Vi sees nok igjen :)

-Hennie Kathrine


Gjør vanskelige ting enkelt og håndgripelig!

Din måte å presentere materialet på gjør vanskelige ting tilsynelatende enkelt og håndgripelig, gir gode verktøy for forandring istedenfor for å grave seg så voldsomt langt ned i fortid eller historien sin.

Bare helt fantastisk helg, masse hærlig input. Er så takknemlig for at du deler såå mye.

-Marit Hedvig Grønli


Jeg hadde ikke lyst til å gi meg den siste kurskvelden

Hverdagen har endret seg i form av at jeg er blitt enda mer bevisst på meg selv og mine valg. Hva som er viktig for meg, flinkere til å gjenkjenne stress, tar man da en liten pause, og mediterer litt, så er hodet raskere på plass.

Mål og planlegging er også blitt enklere å følge, med de malene vi fikk på kurset. En skikkelig oppvekker, ved å gi slipp på gammelt smuss, fikk gode verktøy til å sette kortsiktig, og langsiktige mål.  Synes at hele kurset er fint satt sammen mht teknikker og forløsninger som kommer hos en selv. Kurset er allerede anbefalt andre. 

Jeg bare koste meg hver eneste kurskveld. Meget kunnskapsrike og livsglade kursholdere.

-Mona Johansen


Jeg er kjempe glad for at jeg var på kurset

Var i tvil før kurset for jeg viste ikke hva dette var for slags kurs. Jeg er kjempe glad for at jeg var på kurs hos deg :) Jeg lærte så mye om meg sjøl :)

Dette er et kurs som jeg vil anbefale til alle :)

Kurset var kjempe bra, for å få satt alle tankene mine i sving. Og bli meir bevist på meg sjøl og stå på mine meninger og valg :) Stole på meg sjøl :)


-Oddrun Kroken

Ser med nye vidåpne øyne

Tvilte litt før påmelding, og det var fordi det for meg var totalt ukjent landskap…skummelt!

Jeg har allerede gitt beskjed til noen venninner at dette skulle de ha vært med på! Grunnen er vel egentlig at jeg vil de også skal kunne få samme mulighet til å gjøre noen forandringer i livet ( som jeg vet ville vært godt for de).

Elsket hvordan du fikk oss til å slappe av, øvelsene, fikk meg til å gå i meg sjøl som jeg aldri før har gjort, plass for skjemt og alvor, ser en hel del med nye vidåpne øyne ;)

-Brynhild Lysfoss


Mental vårrengjøring

   
 Anbefaler det til alle som ønsker å få noe mer ut av livet, livssituasjonen, ståstedet sitt. Mange ønsker å komme videre, skjønne seg selv, men vi trenger hjelp for å starte den nye, utviklende prosessen i vårt indre rom.

Godt å få rydde i den ” øverste roteskuffen”.  Mental vårrengjøring som gjør at vi kvitter oss med gammelt skrot og gjør plass for nye, positive impulser som hjelper oss å vokse videre!

-Birgit Brumoen


SÅ mye positivt påfyll at jeg gjerne kunne tatt kurset en gang til! :)

 Jeg elsket at det var mye latter. Seriøst innhold uten en for seriøs fremlegging. Ikke gruppearbeid. Passe stor gruppe. 

Lett og ledig stemning og rom for fjås! Hypnoterapi innslagene var kjempe deilige. Og ikke minst alt det positive vi lærte! :) Jeg kommer gjerne på kurs igjen! Tusen takk for en fantastisk herlig helg!!

– Rina Høgberg

Det har virkelig vært en renselse i kropp og sjel

Ettersom jeg hadde gått et lengre kurs nesten ferdig hos Anne, nølte jeg ikke et sekund på å melde meg på dette kurset.

For meg har det virkelig vært en renselse i kropp og sjel. Anne har virkelig satt ord på ting som jeg tidligere har gjemt bort.

Så er det opp til meg å bruke dette videre i livet.
Og det er helt klart jeg SKAL. Anbefales!!!!!


-Anita Jonsson


Det var utrulig lærerikt

Det gav meg utrulig mykje. Anne var også utrulig fin, morsom og rå på en og samme tid, og det liker eg. :)

Det var utrulig lærerikt! Brått møtte eg meg sjølv der i speilet, og i det blanke arket som i et utrulig tempo fylte seg opp med ektefølt blekk som forma ord og setninger som hadde ligget brakk altfor lenge… .

No har eg møtt ei heilt spesiell dame der inne i speilet, og eg helsar ho varmt kvar einaste morgon. Eg ser ho inn i augene, smiler ekte og anerkjennande – og seier at fy FAKEREN du e dritfin! Og flink! Du får til ALT du vil! Tenk det! Kven treng noken å søke anerkjennelse frå når ein tek den jobben sjølv? Så kan eg konsentrere meg om å GLEDE meg over livet, i staden for å håpe at NOKEN ANDRE skal sjå og sette pris på meg.

-Monika Kvamme


 


Ei helg helt uten om det vanlige!

 Utrolig inspirerende og morsomt, setter tanker og føleser i litt mer system. Jeg vet om mange som kan ha nytte av ei slik helg. Ei helg helt uten om det vanlige!

MYE moro, følelser og tanker. Utrolig flinke kursledere med masse kunnskap og entusiasme.

Dette er ett kurs jeg kan anbefale til andre å delta på!

-Gyda UhrdahlDet å lære så mye om din egen hjerne..

Jeg vil absolutt anbefale dette kurset. Dette er et kurs de fleste damer iallefall bør være med på. Det å lære så mye om din egen hjerne og bevissthet og kunne se ting på en annen måte var bare helt utrolig. Det gir SÅÅ mye.

 Det er viktig å kunne lære seg til å snu og bli sin beste venn! Synes kurset og menneskene som var med var helt topp så det er vanskelig finne noe som kunne toppet det :-)

Jeg synes det var helt fantastisk å lære mer om meg selv og hvordan hjernen fungerer. Det å vite at underbevisstheten min fortsetter å jobbe med dette gjør at det blir lettere for meg å jobbe mer bevisst med meg selv også.

-Janne Kløvstad
Elsker hva du faktisk har gjort med meg..

Anne får frem tankeprosesser som jeg før helgen ikke engang viste jeg kunne tenke. En ting var min hensikt med kurset, men det ble så mye mye mer. Helt fra jeg kom inn døra og ble møtt med en kjempegod klem og så teksten på power pointen: “Endelig er du her..VELKOMMEN”, følte jeg at jeg var på rett sted. Vi var som søstre alle sammen fra første sekund. 

Vi gråt, vi lo, vi diskuterte og dette gjorde at vi var like selv om vi var veldig ulike. Stor takhøyde og rom for det meste.Vi vokste i takt med timene vi var der. Og mest av alt elsker jeg hva du faktisk har gjort med meg.
Den jenta som gikk på søndag kveld var en mye bedre, roligere, sikrere, tøffere, varmere og blidere person enn den som kom på fredag. Og det er takket være deg, din kunnskap og måten kurset er bygget opp på. Tusen takk <3

-Tove Irene Løkken 


Hele helgen var fantastisk

Dette helgekurset var noe jeg hadde sett frem til å lyst til å være med på. Å lære seg selv bedre å kjenne og sette grenser er noe mange jenter/damer har behov for.

Gjennom kurset fikk jeg mye inspirasjon og mange tankevekkere.

Hele helgen var fantastisk. Du skal ikke se bort ifra at du ser meg på et av dine kurs igjen :)

-Eva Karin Bråtet


Profesjonell og samtidig personlig 

Jeg likte presentasjonsformen din. Kort, konsis – tydelig og direkte. Jeg likte også variasjonen mellom foredrag, egenjobbing og meditasjon.  Du er profesjonell og samtidig personlig – uten å bli påtrengende eller for privat.

Den humoristiske (og litt rampete) vinklingen du hadde til mange av temaene falt også i min smak! Inspirerende og morsomt!

-Kari Sætersmoen

Helt unikt etter å ha stått i stampe i 6 år!

Å kunne reise hjem med en så god følelse, nesten lykkefølelse :-) Det unner jeg alle. Å reise hjem, og klare å planlegge resten av mitt liv, etter noen timer sammen med deg, er jo helt unikt etter å ha stått i stampe i 6 år!

-Grete Storrøsten


Litt støl i sjela men på en god måte..

Jeg var på helgakurset med Anne Brenneng. For en fantastisk kursholder Anne er. Vi fikk massevis av verktøy for det og det andre. I dag på mandag er jeg litt støl i sjela men på en god måte. Anbefaler kurset på det varmeste.

-Magda Elin Johnsen

Ledet meg til en reise i meg selv ..

Anne Brenneng er et fyrverkeri av ei dame! I dette kurset ledet hun meg til en reise i meg selv på godt og vondt.

Med kraft, i egenskap av den kompetansen hun innehar på området, utstråling, samt en unik evne til å engasjere og å sette grenser for seg selv er hun et forbilde når hun skal lære oss akkurat det samme.


-Hanne Lyng


Alle burde få det på blå resept!

Var aldri i tvil om å melde meg på :-) Jeg har allerede anbefalt det til 6 stk, dette er ett kurs alle burde ha på blå resept! Få hjernevaska meg litt, ja det var jammen godt! Så inspirerende og hjerte godt!!

Elsket å bli sparka i baken over gamle tankemønstre og håpløse meninger! Enormt positivt energi påfyll!!

-Vibeke Gudbrandsen

Likte dypdykkene i øvelsene

Bare gledet meg før kursstart fordi det er noe vi kvinner trenger, og jeg kjenner mange som ville kunne trenge og bli bestevenn med seg selv, og lære mer om seg selv!

Jeg elsket alt, men det å se seg selv, at jeg er god nok! Alle øvelsene og at man måtte svare selv!! Likte dypdykkene i øvelsene med lukkede øyne! Min nye venninne, og at jeg skal gi litt mere beng!

-Barbro Fossum


Lærte masse om meg selv som jeg aldri har tenkt på!

   Var aldri i tvil, lest mye om Hedmark Hypnoterapi på nett. Jeg lærte masse om meg selv som jeg aldri har tenkt på! Og det var jo egentlig det viktigste for meg, styrke meg selv!

Det å lære så masse om meg som jeg aldri aldri har tenkt på, om hva som bestemmer i mitt hode, alle de “ansatte” som aldri jeg har tenkt over! Og ikke minst se den lille jenta i speilet <3 …Du har vekket noe i meg Anne, tusen takk <3

-Anita Øvereng

Ser seg selv på en annen måte

Man blir klar over hva slags stor verdi man selv er, et individ man har “glemt” BLI SIN EGEN BESTISS For meg synes jeg alt var perfekt. Elsket denne helgen ved at man finner og ser seg selv på en annen måte. Tenker og reflekterer over hvem man selv er og hva man står for :-) Se seg selv som sin beste venn og rose henne høyt foran speilet mens man ser henne dypt inn i øynene :-) 

Selvutvikling! Og Anne er bare en fantastisk foredragsholder, oppmuntrende, masse kunnskap og en humørspreder med en elskende latter man bare må bli glad i!

-Stine-Lill Westgård

 Jeg så meg selv for første gang i mitt 29 år gamle liv!

Du har en evne til å ufarliggjøre utfordringene jeg og mange andre står i samtidig som jeg fikk håndfaste verktøy som jeg kan ta med meg videre. Dette tror jeg andre også vil ha glede og nytte av!

Elsker: den gode stemningen Anne lager! at hun ufarliggjør utfordringene jeg og mange andre står i samtidig som hun tar dem (og oss) på alvor. at jeg får konkrete verktøy som jeg kan ta med meg videre og jobbe med hver dag. at hun gir oss fakta om hjernen som hjelper meg å forstå hvorfor jeg har blitt som jeg har blitt. at jeg i større grad klarer å distansere meg til “bøllene” etter helgen. Det blir nesten morsomt :)

-Kine Sarah Høgberg

Kjenner virkelig at jeg lever igjen!

Visste ikke helt hva det gikk ut på. Jeg har endret meg og mine tanker veldig på kun 2 dager, og det i positiv retning :) Blitt trygg på meg selv!

Ting jeg har grublet på og tenkt på lenge står klart for meg nå! Jeg bare elsker denne nye “bestevenninna” jeg fikk i helga. Og kjenner at jeg har lært nye teknikker på å klare hverdagen og dens utfordringer/ fristelser.

Kjenner virkelig at jeg lever igjen ;) Har nok lenge bare eksistert.. -Tusen tusen takk for ei fantastisk restart helg ;) Blir ikke mitt siste kurs.

-Margrethe S Bergeløkken
Ubeskriveleg lykkefølelse og er hoppande glad..

Mor mi trudde nok eg var rusa på meir enn livet då me snakka i tlf på veg heim frå kurs…

Vondt i kjakar etter veldig mykje smiling, syng og gret av glede. Har ein ubeskriveleg lykkefølelse og er hoppande glad for å endeleg vere trygg og sikker på meg sjølv, kvar eg er i livet og kva eg skal.

Lykke har fylt eit svart høl eg ikkje visste var der. Reint praktisk såg eg med gru på dei lange øktene på kurset, men tida gjekk himla fort og det vart inga problem å halde interessa oppe.

Sat stor pris på den uformelle tonen, breidt spekter av fagstoff som forklara same ting på fleire måtar. Kurshaldar Anne og seniorassistenten var inkluderande, baud på seg sjølv og var tillitvekkande.

Anbefales – alle fortjener å gje seg sjølv ei så stor gåve!

-Ann Julie Bjørgulfson

Elsket å finne meg selv, mine drømmer og jobbe for å nå mine mål!

Anbefales av hele mitt hjerte! Jeg lærte så utrolig mye om meg selv og hvilke “arbeidere” som jobber i hodet mitt.

Elsket å finne meg selv, mine drømmer og jobbe for å nå mine mål! Lære å gi faen i negative omgivelser og ta sats for å få nye positive opplevelser. Rett og slett bli en bedre meg :)

Du er ei fantastisk humørspredende dame Anne :) Du har en engels aura rundt deg, og heldigvis med ben i nesa. Et grepa kvinnfolk som vi sier på landet. Du utstråler positiv energi og viser at alt er mulig om du vil :)

-Lene Bjørnsvik

Jeg har vært på en del kurs i mitt liv..

Jeg var aldri i tvil når jeg meldte meg på, men desto nærmere kurshelgen, hadde jeg mest lyst å trekke meg, da “visste” jeg at det var grunn nok til å være tilstede.

Jeg har vært på en del kurs i mitt liv, og dette er virkelig det eneste som har gått på SELVUTVIKLING, vurdering og revurdering på absolutte alle områder i livet. Et lite dypdykk i hjertet for å sjekke tilstanden der.

Noen a-ha-opplevelser på hva livet egentlig bør inneholde, og så å få verktøy for å gjøre endringene som skal til. Genialt. Fabelaktig, slitsomt, moro, skummelt, tårer, latter. Og så: flotte, varme mennesker som holder kurs.

Anbefales – selv om du tror du “fikser det selv”.

-Anne Storrøsten


Du hjalp meg å finne min beste venn

Jeg likte veldig godt at du hjalp meg å finne min beste venn.
Har alltid vært litt redd for å bli ensom, men skjønner etter helgen at det blir jeg aldri. 

Min beste venn ( og da mener jeg selvfølgelig meg selv) vil alltid være der for og med meg.

-Gina Kverneng

Utrolig nyttig og gøy

   Jeg elsket måten du forklarte på, hvordan du utfordret oss og din skjønne utstråling.

At du var et sånn flott og ekte menneske med egen livserfaring var viktig for meg.

Loved it ♡

-Else Marie Skår

Utrolig lærerikt!

   Anbefales ganske enkelt fordi det gir en fantastisk ny giv!
Entusiasmen fra alle, inkludert Anne og Grethe.

Masse positiv input på 2 dager. Utrolig lærerikt!

-Anne Kathrin Øyan Veidahl


Jeg hadde kaos i hodet før kurset!

Jeg har funnet meg selv igjen og energien er tilbake! Jeg er veldig stolt over meg selv igjen og ser opp til meg selv igjen (noe jeg hadde mistet mye av under veis). Jeg er blitt flinkere til å se mine grenser og når det blir nok. Jeg er blitt forelsket i meg selv igjen. Alt innholdet i kurset var flott fra mitt ståsted. Jeg klarer nå å rense tankene mine og konsentrere meg om mine mål. 

Nå kan jeg møte problemer og utfordringene ansikt til ansikt og ikke føle ubehag. Jeg gjemmer meg ikke mer.

Nå klarer jeg å vise kjærlighet uten forbehold igjen. Vil anbefale kurset for andre. Det er ikke alltid behov for tabletter når en føler seg dårlig. En må kjenne seg selv og finne seg selv først, for å begripe hva som feiler en. Og når først "diagnosen" er klar, er det lett å finne medisinen. Gleder meg til de neste kursene dere har, for å få med meg resten av pusle spillet.

-Farank johansen

Utrolig bra og omfattende pakke på bare en helg 

Jeg var så heldig å fikk gratis plass på kurset :) Eneste jeg har hørt om som ikke bare er opptatt av penger ♡ namaste!

Jeg vil anbefale dette kurset til andre som ønsker selvutvikling. Alle trenger en dypdykk under overflaten en gang i blant og dette kurset tar for seg så mange temaer at alle kunne trengt et slikt kurs.

Det oser profesjonalitet hele veien og man får mange nye inspill og nyttige verktøy til forbedring. Positiv stemning og ikke minst utrolig dyktige, blide, sprudlende, hyggelige og kunskapsrike damer som holder kurset. Tommel opp!

Nye bekjentskap som kan hjelpe med å holde koken oppe etter kurs slutt og ikke minst utrolig bra og omfattende pakke på bare en helg :D

–Therese Lundby

Nå kjæm e te å gje mær faen, gå naken, drekke måling

Har allerede anbefalt det til andre :) På en enkel, morsom og genial måte minnet du meg på hvem, hva hvor og hvorfor, for å håndtere alle “ansatte” i mitt arkiv. For så å finne\se fantastiske MEG, hva jeg vil og ikke vil.Jeg trengte virkelig påminnelsen og bekreftelsen! :)

Altså: lett å anbefale, DU er fantastisk Anne! :) Nå kjæm e te å gje mær faen, gå naken, drekke måling og bli murer, haha…  JEG VIL, JEG KAN hvertfall, og livet er et mye bedre sted å være, og jeg LIKER MEG! 

Hvem vil ikke ha det sånn! :)

-Gro Rugsveen


Jeg vet nå at jeg kan nå de målene jeg setter meg!   

Jeg har gått fra å skrape i overflaten til å stå på grunnfjell.

Gjennom fordypningskurset får du den ekstra dytten du trenger for å komme helt til bunns i det som stopper deg. Jeg i tvil før påmelding, helt til jeg innså at det var fordi jeg tenkte at jeg ikke fortjente det. Da var jeg ikke i tvil lenger! 

Nå har jeg det bedre, tar bedre valg, har bedre kontakt med det som teller, og er et bedre forbilde!

Du får redskaper og innsikter som åpner opp for veien videre, og mennesker rundt deg som både støtter deg og utfordrer deg samma hva. I tillegg får du lov til å bidra og være noe verdifullt i andres liv.

-Helga Møller Berg

Vil KLART anbefale kurset

Vil KLART anbefale kurset. Alle har nytte av en slik runde ang. sitt, kall det gjerne, ego.

Meget nyttig å få satt på plass i hodet sitt at: JEG ER EN VIKTIG PERSON. Ihvertall for MEG sjøl. Bekreftelse på at det er nyttig å “kvitte seg med” de som tar all energi fra meg.

At du blir hva du tenker og lett det de rundt deg spyr ut, negativt. Altfor komfortabelt er ødeleggende for det meste.

– Åse Mølstad

Hørte på stemmen min at jeg var forandra..

   Jeg har akkurat nå snakket varmt om kurset i telefonen til ei anna venninne:) Hun hørte på stemmen min at jeg var forandra. Jeg virket lettere og sendte ut mer positiv energi nå, sa hun. Ja, jeg føler jeg har det bedre nå, enn jeg hadde det på fredag 

Det var så fantastisk godt å få være på kurs sammen med andre, men helt og holdent ha lov til å holde fokus på seg selv.

Og på en morsom, men trygg måte få bli kjent med hva som har begrenset og påvirket meg fram til nå, og ikke minst få gode, konkrete verktøy til å kunne gå i den retningen jeg selv ønsker:)!

-Hilde Kristin Bøgh


Elsker øvelsene

   Anbefales alle som er usikre på seg selv og trenger litt bein i nesa.

Elsker øvelsene der Anne veileder oss til et dypdykk i sinnet.


-Kine Risåsen

Jeg følte meg hørt sett og at det du ga var ærlig og fra hjertet


- Elsket ærligheten din. 
- Måten du lærte bort på. 
- At du hørte på våre forslag og lot oss gjennomføre det.

-Line Kjærsrud

Neste kurs står allerede på ønskelisten

   Takk for en flott opplevelse.
Anne og Grethe er to flotte damer som gir mye av seg selv. De utstråler en varme og en glede som er helt unik.Etter ett kurs ble jeg nysgjerrig på mer, så neste kurs står allerede på ønskelisten.

-Connie Ishaug


Jeg fikk masse aha-opplevelser

   Jeg fikk masse aha-opplevelser om ting ved både kropp og sinn som jeg ikke visste så mye om. Følte en ro i kroppen etter kurset som det er lenge siden jeg har følt. 

Det jeg elsket mest ved kurset var først og fremst din tilstedeværelse, og din glød for det du holder på med. Deretter var temaene (viss jeg kan si det) utrolig lærerike for min del. Det åpnet en del steder i hjertet og sinnet som har ligget latent i mange år.

-Ellinor M. Børresen

Tiden gikk altfor fort

Likte kursets budskap, rett og slett. Den konstruktive framføringen av dette budskapet var veldig bra. Lettfattelig. 

Du er en god formidler, Anne! Holder fokus og tilhøreren får ingen tankeflukt. Tiden gikk altfor fort.Bekreftelsen på at en bør stole på intuisjonen. Være mindre opptatt av å hele tiden finne fram fornuften. ”La det seile..”(Det har jeg vansker med) Alle burde lære om og forstå at et så viktig redskap, som vi alle er i besittelse av, kan brukes. Lære at det lønner seg å stole på intuisjonen. Fint å få teoriene som ble presentert

-Eva Sjølie

Jeg er så glad at våre veier krysset akkurat nå

Vil anbefale kurs hos dere til andre. Veldig god mulighet til å lære seg selv å kjenne. Fokus på kurset er på personlig utvikling. Atmosfæren på kurset var åpen og trygg. Det var mye indre dynamikk.

Vi fikk mye for penga og mye for tiden vi brukte. Og etterbølgene er lange…Kurset var intensivt. Jeg ble sliten mot kvelden – Alikevel må jeg si, at det var kansje nettopp denne intensiviteten som fikk så mye “ut av oss” som gruppe. Du er en strålende og modig kursleder. Grethe er også en fantastisk person. Jeg er så glad at våre veier krysset akkurat nå. Alle på kurset ga meg håp, noe jeg er veldig takknemlig for.

-Nina Andersen


Det har vært en fryd å være på kurs hos dere

   Kjempebra kurs og dyktige kursholdere :) Jeg synes det har vært et veldig spennende og lærerikt kurs på alle måter. 

Kjempebra opplegg med grundig teoridel, og øvelser innimellom. Veldig fascinerende å lære så mye om sinnet vårt og hvor enkelt (men dog så vanskelig) det er å forandre det…Og sist men ikke minst, at dere er dyktige og superherlige damer med masse humor og glede ♥ Det har vært en fryd å være på kurs hos dere. 

-Ann Kristin Nesset


Det var en vitamin-innsprøytning for meg..

Jjeg er utrolig glad for at jeg så lenge før kurset meldte meg på, fordi jeg trengte det veldig nå. Tror jeg likte alt like godt. Og den gode følelsen da kurset var slutt. Jeg fikk flere bekreftelser på at jeg gjør noen ting “riktig”, at det ikke er noe “rart” i de tingene, å gjøre, være eller tenke slik. 

Vil anbefale kurset til andre, og har gjort det. Jeg syntes det var en vitamininnsprøytning for meg. Det er så deilig med glade og positive mennesker, som deg og din mor. Syntes det var et veldig fint/spennende kurs, hvor du også gav mye av deg selv, veldig generøst. :)

-Annette Grønstad

Har aldri tenkt slik før….

   Jeg grudde meg masse..da jeg er veldig sjenert og det holder meg tilbake. Men angrer ikke, dette vil ta tid men en dag skal jeg nå målet mitt! 

Vil anbefale kurset for andre fordi jeg syns det var veldig interessant, og det kan hjelpe andre mennesker å se litt dem kanskje aldri har tenkt over om seg selv.Jeg likte det å kunne se hvordan man kan bygge hjernen om til å ta til seg positive tanker å jage de negative..har aldri tenkt slik før….Vil takke for ei fantastisk helg!

-Tanja F Oseth


Ved å grave dypt finner en skatter

   Den enkle veg til et godt liv :) Ved å grave dypt finner en skatter. Fin måte å tørre å ta tak i sine egne mørke kroker (og finne ut at det ikke var så stygge troll som først anntatt) Ved å vende blikket innover, ser man lengre utover.Har vist meg en fin sti videre i livet. En stor takk til 2 herlige jenter, Anne og Grethe :)

-Laijla Henny Fjeldskogen


Alle damer burde ta 
et slik kurs

Alle damer burde ta et slik kurs, elsket ditt smittende og herlige humør. Takk for ei lærerik helg! 

-Rita Merete Brenden

Jeg lærte masse og fikk noen tankevekkere

   Jeg lærte masse og fikk noen tankevekkere ;) Lærte noen knep om å få vekk de dårlige “ansatte” (mindre stillingsprosent) og bygge opp selvtilliten…. Den var på under null. Gleder meg til neste kurs :)

-Unni Bekkemellem


Jeg fikk skikkelig energiboost denne helgen

Jeg synes kurset var veldig motiverende, jeg hadde ingen STORE forventninger, så jeg ble overrasket over å finne ut ting om meg selv, slike bittesmå ting, som jeg trodde var ubetydelige, men som er ganske store likevel, OG som må til for at jeg skal endre min bane i livet og oppnå nye ting og bli den jeg virkelig ønsker å være.

Jeg fant ut at jeg har mye å jobbe med, men at det også faktisk er mulig! Det er aldri for sent! Og det er så godt å vite. Jeg fikk skikkelig energiboost denne helgen og jeg har ikke sovet så tungt og godt på lenge.

Det var litt trist da det gikk opp for meg at helgen plutselig var over, men jeg ser frem til og gleder meg til veien videre.

-Anette Nyborg


Får verktøy med i 
sekken hjem

Det er nok mye vi innerst inne vet om oss selv, men som vi ikke riktig tør å innrømme, godta eller kjenne på selv. På kurset får vi ryddet litt i topplokket, i følelses skuffene vi har i oss. Vi blir mer klar over hvorfor vi handler å reagerer som vi gjør, hva det er som trigger akkurat de følelsene i oss.

 Jeg elsket hvordan vi alle jobbet sammen som gruppe, hvordan man faktisk føler at man blir sett og hørt på den rette måten, man møter medmennesker som forstår. At man lærer noe nytt om seg selv, og får bekreftet at de er greit å høre på eget hjerte, og følge egne behov. 

At man skal ta vare på seg selv. At man lærer at ikke alt er ens egen feil, og at man er mer enn bra nok. At man får verktøy med i sekken hjem som man kan bruke til å videre utvikle seg og styrke seg selv ennå mer. :)

– Sigrun Peterson

Til alle som tviler: 
Kjør på!

   Jeg var klar for å få ett nytt liv! Jeg var IKKE tvil om å melde meg på! Jeg visste at dette kommer til å ta tid og koste penger, men jeg har allerede brukt så mye tid i mitt liv bare til å tenke på, lure på, tvile på, angre osv. Det var på tide å slutte med det! Jeg vil si til alle som tviler: kjør på!

Du får mer enn du tror. Men det er også krevende. Det er bare du som kan gjøre jobben!
Jeg har nådd mange av mine målene allerede. Og samtidig blir man sulten! Jeg vil ha mer, jeg vil NÅ mere. Og det skal jeg gjøre!
 
- Erja Roivainen


Jeg elsket å finne meg selv..

Jeg trodde nok det var mer farlig. Redd for å utlevere meg til gud og hvermann . Men sånn var det ikke. 

Har allerede anbefalt kurset til andre. Og det er fordi vi må tenke mer på oss selv og drite i andre som ikke betyr no, eller gir oss noe. Jeg elsket å finne meg selv. Sette grenser. Si nei. Tørre mer. og fortelle meg selv att jeg er like bra som andre

 -Marie Trondsgård


Nå vet jeg at
drømmer kan gå i oppfyllelse!

Oppdaget helt nye sider ved meg selv! For meg er forandringen merkbar. Jeg har blitt et sterkere menneske!

Jeg vil virkelig anbefale å gjøre den samme reisen som jeg har gjort!

- Torill Aasegg

Tusen takk for at du har gitt meg livet tilbake!

Dette året har fått meg til å ha lyst til å leve igjen. Nå har jeg det så mye bedre med meg selv, på alle måter.. Jeg har blitt glad i meg selv, og forstår hvorfor jeg har slitt tidligere. Nå forstår jeg hvorfor jeg er som jeg er, jeg har blitt glad i meg selv og kritiserer ikke meg selv lenger.

- Oddhill Sætre


 Effektive behandlings-metoder

Dersom du ønsker å oppnå endringer i livet ditt, er det viktig at du velger en terapeut som kan gi deg best mulig hjelp.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hedmark Hypnoterapi. Deres to terapeuter er meget dyktige, og benytter moderne og effektive behandlingsmetoder. I tillegg til faglig dyktighet har de et inderlig og ekte ønske om å hjelpe mennesker som trenger hjelp.

- Ronny Hansen


Nå vet jeg at
drømmer kan gå i oppfyllelse!

Oppdaget helt nye sider ved meg selv! For meg er forandringen merkbar. Jeg har blitt et sterkere menneske!

Jeg vil virkelig anbefale å gjøre den samme reisen som jeg har gjort!

- Torill Aasegg

Tusen takk for at du har gitt meg livet tilbake!

Dette året har fått meg til å ha lyst til å leve igjen. Nå har jeg det så mye bedre med meg selv, på alle måter.. Jeg har blitt glad i meg selv, og forstår hvorfor jeg har slitt tidligere. Nå forstår jeg hvorfor jeg er som jeg er, jeg har blitt glad i meg selv og kritiserer ikke meg selv lenger.

- Oddhill Sætre